Blem, prisiskaičiau jūsų komentarų, dabar pati baisiai užsinorėjau. Siunčiu per torentą, bet kaip pastebėjau nelabai siunčia. Na, gal pradės kai baigs kitas žaidas siųstis. O jame reikia prižiūrėti žirgą, tipo jį valyti, šerti ar dar ką>?
Infinity
Pranešimų skaičius : 130 Miestas : Kaunas Registration date : 2009-05-25
Ne, prižiūrėt jų nereik. Tiesiog nusiperki juos, arba sukergi eržilą su kumele ir poto leidi jiems lenktyniaut. Gali pasisamdyt žokėjų, arba lenktyniaut pati. Jeigu turi eržilą kuris gerai bėga ir yra daug uždirbęs, tai priduodi jį kergimui ir jis tau kas mėnėsį gali atnešt nuo 100.000 iki milijono ir daugiau/mažiau. Man tai asmeniškai šitas žaidimas atsibodo po savaitės ar mažiau ;DD
BouncY.
Pranešimų skaičius : 427 Miestas : Šiauliai Registration date : 2009-03-02
Man tai neatsibodo. ;D Tik vat lievai buvo kai jau ruošiausi savo geriausią kumelę ir eržilą kergti, bet praėjo 10 sezonų ir išmetė lentelę, kad tipo Congratulations, kad baigiau 10 sezonų. Ir po to visą žaidimą teko pradėti iš naujo. ]: Galėtų būti neriboti sezonai. xD Pats žaidimas man neatsibodo ir tikrai labai fainas. Nu žodžiu. xD Tiems kas jo neturi, o mėgsta lenktynes tikrai patarčiau parsisiusti. [: